+36 (70) 329 2795

+36 (30) 181 9218

Ózd - Eladó Ház

Alapterület
75 m2
Irányár
13.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
322307

3 szobás családi ház, közel a természethez

Leírás

Déli fekvésű, világos és tágas, családi ház alacsony rezsivel eladó Ózdon, csendes zsákutcában.
Szenna városrész egyik, felesleges forgalomtól mentes utcájában, magasan a város zajától, körben eredőkkel borított dombok között, helyezkedik el ez a 2 szintes családi ház.

Az ingatlan főbb adatai:
. 716 m2 körbekerített telken, ahol a hátsó szomszéd az erdő,
- 75 m2 -en 3 különálló szoba + nappali,
- konyha mellett külön kamrával rendelkezik,
- tégla építésű, cserép fedésű, részben szigetelt,
- fűtése gázkonvektor és a ház közepén, a nappaliban fa tüzelésű kályha. A elektromos rendszer előkészítve elektromos fűtésre is.
- meleg víz villany bojlerről,
- nyílászárók hőszigeteltek, szúnyoghálóval ellátva,

Az ingatlan 2010-ben lett átépítve. Új szigetelt tetőszerkezetet, tetőfedést kapott és akkor lettek kialakítva a felső szobák is, valamint minőségi hideg burkolattal lett ellátva az alsó szint és a fürdőszoba felújítása is megtörtént.
Az ingatlan 2 oldala 5 cm-es Nikecellel szigetelt.
2021-ben lett felújítva a víz és villany rendszer, új konyhaszekrény került beépítésre, Gorenje termékkekkel, amely a vételár részét képezi.

A nappaliból egy 21 m2-es fedett, egyedileg készíttetett teraszra léphetünk ki, amely kiválóan szolgál nemcsak a reggeli kávézáshoz, de a baráti összejövetelek elengedhetetlen helyszíne!

A teraszos elrendezés lehetőséget ad a telek különböző használatára. Így van hely garázsnak, gyerekeknek medence vagy játszőtér kialakításának, valamint a felső részen konyhakert is elfér a termő gyümölcsfák között. Az ásott kút és a pince, valamint a ház mögötti melléképület is az új tulajdonos örömét szolgálja majd.

Mivel zsákutca, így, nincs átmenő forgalom, viszont van csend, jó levegő és kilátás a teraszról a távoli, erdőkkel borított dombokra.

Bolt, buszmegálló az utca alján, iskolák, orvosi ügyelet, dohánybolt, stb a közelben.
Ajánlom mindazoknak, aki szeretik a friss levegőt, a csendet és a város közelében, de nem a nyüzsgésben szeretnének élni!

Az ingatlan per és tehermentes, hitelre alkalmas!
Költözhető rövid időn belül!
Amennyiben megtetszett az ingatlan, vagy kérdése lenn, kérem hívja a megadott telefonszámot!

English:
South-facing, bright and spacious, family house for sale with low utilities, in a quiet cul-de-sac in Ózd.
This 2-story family house is located in one of the streets of the Szenna district, free of unnecessary traffic, high above the noise of the city, among the hills covered with surrounding hills.

Main data of the property:
. 716 m2 on a fenced plot, where the rear neighbor is the forest,
- 3 separate rooms + living room on 75 m2,
- it has a separate pantry next to the kitchen,
- brick-built, tiled roof, partially insulated,
- heating by a gas convector and a wood-burning stove in the middle of the house, in the living room. The electrical system is also prepared for electric heating.
- hot water from an electric boiler,
- windows and doors are thermally insulated, equipped with mosquito nets,

The property was rebuilt in 2010. It received a new insulated roof structure and roofing, and then the upper rooms were also designed, and the lower level was provided with a quality cold covering and the bathroom was also renovated.
2 sides of the property are insulated with 5 cm Nikecell.
In 2021, the water and electricity system was renovated, a new kitchen cabinet was installed with Gorenje products, which is part of the purchase price.

From the living room, you can exit to a 21 m2 covered, custom-made terrace, which is excellent not only for morning coffee, but also an essential place for gatherings of friends!

The terrace layout allows for different uses of the plot. This way, there is room for a garage, a pool or playground for children, as well as a kitchen garden in the upper part among the growing fruit trees. The dug well and the cellar, as well as the outbuilding behind the house, will also serve the pleasure of the new owner.

Since it is a dead-end street, there is no passing traffic, but there is silence, good air and a view from the terrace of the distant, forest-covered hills.


I recommend it to all those who like fresh air, silence and being close to the city, but don't want to live in the hustle and bustle!

The property is unencumbered and suitable for loans!
Can be moved in shortly!

Kapcsolati adatok

Kovács József

Kovács József

Tulajdonos

+36-30-890 0768

jozsef@aryingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás