+36 (70) 329 2795

+36 (30) 181 9218

Ózd - Eladó Üzlethelyiség

Alapterület
79 m2
Irányár
11.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
318743

Üzlethelyiség forgalmas helyen, többféle lehetőségekkel!

Leírás

Forgalmas utcában, földszinti üzlethelyiség, Ózdon eladó!
2 külön bejárattal, egy kisebb és egy nagyobb üzletrész, akár külön, akár összenyitva is hasznosítható. Ez az utcafronti ingatlan egy nagy gyalogosforgalommal ellátott, több szomszédos üzlettel körülvéve várja új tulajdonosát. Tavaly lett teljesen felújítva az ingatlan előtti járdasor térkővel burkolva, az épület homlokzata színezve és több ingyenes parkoló készült a közelben.
Fűtése gázkonvektorról, meleg víz ellátása elektromos vízmelegítővel van megoldva. A kirakatok szigetelt műanyag nyílászáróból, a bejárati ajtók is szigetelt, masszív fa ajtóból vannak.
A kisebbik helyiség padozata linóleum és tartozik hozzá egy mellékhelyiség kézmosóval, A belmagasság 3 méterre lett lecsökkentve 4 méterből, de visszaállítható, ha szükséges!
A nagyobb helyiség padlója laminált padló illetve járólap, belmagassága 3.5 méter. Külön női és külön férfi mellékhelyiség tartozik hozzá, kézmosóval. A két helyiség egy ajtóval össze van nyitva, de természetesen véglegesen is le lehet zárni, így akár külön üzleteknek is megfelel, vagy irodának és kiszolgáló helyiségnek.
A két helyiségnek külön víz és villanyórája van!
Ez a tégla építésű tágas és világos üzlethelyiség az Árpád vezér úton, az elmúlt időszakban fotó stúdióként üzemelt, de előtte volt már pékség is. Tágas méretéből és kialakításából adódóan szinte bármilyen üzleti / raktározási / irodai célra megfelel.
A közvetlen közelében minden üzlethelyiség foglalt és van bőven parkolóhely.
Az ingatlan per és tehermentes!
Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívja a megadott telefonszámot!

English:
On a busy street, ground-floor business premises, for sale in Ózdon!
With 2 separate entrances, a smaller and a larger business area, it can be used either separately or together. This street-front property is waiting for its new owner in a street with a lot of pedestrian traffic, surrounded by several neighboring shops. Last year, the sidewalk in front of the property was completely renovated with paving stones, the facade of the building was painted and several free parking lots were created nearby.
It is heated by a gas convector, and hot water is supplied by an electric water heater. The shop windows are made of insulated plastic doors and windows, and the entrance doors are also made of insulated, solid wooden doors.
The floor of the smaller room is linoleum and there is a restroom with a hand basin. The ceiling height has been reduced to 3 meters from 4 meters, but it can be restored if necessary!
The floor of the larger room is a laminate floor or flagstone, and the interior height is 3.5 meters. There is a separate women's and a separate men's restroom with a hand basin. The two rooms are connected by a door, but of course it can also be permanently closed, so it can be used as separate shops or as an office and service room.
The two rooms have separate water and electricity meters!
This brick-built, spacious and bright business premises on Árpád vezér út has recently operated as a photo studio, but before that it was also a bakery. Due to its spacious size and design, it is suitable for almost any business / storage / office purpose.
All shops in the immediate vicinity are occupied.
The property is free of lawsuits and encumbrances!
If you are interested, please call the phone number provided!

Kapcsolati adatok

Kovács József

Kovács József

Tulajdonos

+36-30-890 0768

jozsef@aryingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás